Pensiunea Magic Baile Herculane

Pensiunea Magic Baile Herculane va sta la dispozitie pe intreaga perioada a anului cu o oferta foarte avantajoasa.

Daca doriti sa petreceti un weekend in statiunea Baile Herculane, pensiunea Magic va poate indruma in a vizita obiectivele turistice ale statiunii sau va puteti relaxa la strandurile cu apa termala din statiune.

Cum ne gasiti?

Daca sositi dinspre Timisoara la 4 Km de Mehadia se poate observa Gara Baile-Herculane pe partea dreapta. Putin dupa ce treceti de gara, incadrati-va pe partea stanga pentru a vira spre Baile Herculane. Daca sositi dinspre Craiova sau Bucuresti dupa ce treceti de Toplet la aproximativ 6-7 Km inainte de Gara Baile-Herculane, virati la dreapta.

Chiar dupa acest viraj, se afla podul peste Cerna. De la acest pod mai aveti de parcurs aproximativ 1 Km pana ce Pensiunea Magic se va profila pe margina stanga a drumului.

Acces Feroviar

Statiunea este situata pe calea ferata internationala Bucuresti – Timisoara – Budapesta. Gara Baile-Herculane este situata intre Gara Caransebes si Gara Orsova. La cerere asiguram transportul de la gara pana la pensiune, la cel mai convenabil tarif.

Facilitati cazare Pensiunea Magic

✅ Acceptam animale
✅ Internet Wifi
✅ Jacuzzi
✅ Minibar
✅ Masaj
✅ Piscina
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Sala fitness
✅ Terasa
✅ Tv
Obiective turistice in zona
 
  Obiective turistice Herculane Baile Herculane este una dintre cele mai vechi statiuni balneare din lume, a carei vechime este atestata din 153 e.n., numele acesteia fiind dat dupa descoperirea a sase statuete dedicate zeului Hercules. In perioada civilizati..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.