Hotel HEFAISTOS EFORIE NORD

AMPLASAT IN ZONA CENTRALA A STATIUNII EFORIE NORD, HOTELUL ARE O CAPACITATE DE 411 LOCURI IN APARTAMENTE SI CAMERE CU DOUA PATURI, GRUPURI SANITARE CU DUS SI CADA.

PRIN SERVICIILE PE CARE LE OFERA HOTELUL ESTE PRINTRE CELE MAI CAUTATE DE TURISTII CARE SOSESC PENTRU CURE BALNEARE.

RESURSELE NATURALE DIN STATIUNE SUNT FOLOSITE PENTRU TRATAREA TULBURARILOR DE CIRCULATIE ARTERIALA SAU VENOASA PERIFERICA, PSORIAZIS, NEVROZE, ECZEME CRONICE, OBEZITATE, BRONHO-PNEUMOPATII, ANEXITTE CRONICE, STERILITATE SECUNDARA ETC.

Facilitati cazare Hotel HEFAISTOS

✅ Aer conditionat
✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Minibar
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Seif
✅ Sala de conferinte
✅ Terasa
✅ Tv
Obiective turistice in zona
 
  Statiunea Eforie Nord este situata la 14 km sud de Constanta, intre Lacul Techirghiol si Marea Neagra fiind o destinatie placuta atat pentru relaxare cat si pentru tratament. Aici este locul unde puteti face tratamente cu: apa sarata, namol din lacul Techirgh..
 
  AQUA MAGIC MAMAIA Parcul acvatic Aqua Magic este amenajat la intrarea sudica in statiunea Mamaia, aproape de statia de Telegondola. Accesul in parcul acvatic se face din zona parcarii aflate intre hotelurile Perla si Aurora. Aqua Magic are o suprafata impres..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.