Hotel Ciric Iasi

Complexul Hotelier Ciric este situat pe malul lacului Ciric, unul dintre principalele puncte de agrement ale orasului Iasi. Amplasat la numai 3 km de centrul orasului si doar 1.8 Km de aeroport, complexul este usor accesibil, si se adresează atat turismului de afaceri cat si turismului de vacanta.

Complexul Hotelier Ciric pune la dispoziţie oaspeților o atmosferă caldă şi reconfortantă pentru un excelent sejur, dar și spațiul oficial al unei întâlniri de afaceri.

Hotelul respectă standardele și clasificarea internațională de 3 stele și dispune de camere de cazare, trei săli de restaurant, trei săli de conferințe, două pontoane situate pe lacul Ciric, trei terase acoperite și parcare asigurată.

Structura de cazare are o capacitate de 60 de locuri dispuse în apartamente, camere duble şi single având balcon cu vedere spre lac sau spre pădure

Camerele sunt confortabile şi dotate cu aer condiţionat, sistem reglabil de încălzire, mobilier nou şi elegant, minibar, televizor color, televiziune prin cablu, telefon, conexiune internet şi cabină duş.

Facilitati cazare Hotel Ciric

✅ Aer conditionat
✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Jacuzzi
✅ Loc de joaca
✅ Minibar
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Seif
✅ Sala de conferinte
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.