Cazare Bucuresti

  «  1    2    3    »
 
  Ne adresăm de asemenea clienților de tip business cât și turiștilor, oferind o paletă vastă de servicii gata să răspundă tuturor exigențelor dumneavoastră. Punem la dispoziția distinșilor noștri clienți, 16 camere dintre care 5 sunt ..
16  Camere | Capacitate maxima cazare 37 persoane
 
  Hotelul Sir Orhideea este un hotel de 2 stele din Bucuresti, sector 6, si face parte dintr-un cvartet de hoteluri cu preturi minime, la cel mai bun raport calitate-pret, care mai cuprinde Hotelul Sir Gara de Nord, Hotelul Sir Lujerului si Hotelul Sir..
64  Camere | Capacitate maxima cazare 130 persoane
 
  Inchiriem apartamente si garsoniere in regim hotelier, asiguram trasport de la aeroport si catre aeroport. Apartamentele si garsonierele oferite spre inchiriere sint situate in inima Bucurestiului , Piata Romana , Calea Victoriei , Dorobanti , Pi..
3  Camere | Capacitate maxima cazare 4 persoane
 
   HOTEL SIR COLENTINA este situat in Bucuresti , sector 2, pe Str Cremenita nr 2A(intrarea se face din Sos Colentina) la 2 km de Complexul Europa si Parcul Doraly, 4 km de centrul capitalei. Hotel Sir Colentina pune la dispozitia oaspet..
64  Camere | Capacitate maxima cazare 128 persoane
 
  La Hotel Sir Lujerului, va asteapta 31 de camere stilate, confortabile, ireprosabil de curate si mobilate intr-o nota moderna si prietenoasa. Dintre acestea, una o reprezinta un apartament de 4 persoane, restul fiind camere triple, completate de came..
31  Camere | Capacitate maxima cazare 84 persoane
 
  Clientii fideli ai binecunoscutei locatii aflata aproape de inima Bucurestiului (la numai 200 m de Gara de Nord) retraiesc de fiecare data cand vin aici, placerea de a pasi intr-o ambianta calda si prietenoasa oferita de hotel si de personalul acestu..
41  Camere | Capacitate maxima cazare 82 persoane
 
  Atmosfera placuta si intima a hotelului, se regaseste in fiecare dintre camerele noastre. Cromatica si designul incaperilor va vor cuceri de indata. Proximitatea cu centrul Capitalei si cu zona comerciala Bucur Obor, tarifele atractive si accesul ..
19  Camere | Capacitate maxima cazare 41 persoane
 
  Apartamentele si garsonierele Maya sunt situate astfel: Garsoniera si apartament 2 camere la P-ta Universitatii, Garsoniera dubla Gara de Nord si apartament 2 camere la 1Mai-Arcul de Triumf. aproape de Centrul istoric, gara sau catre aeroport, foar..
4  Camere | Capacitate maxima cazare 16 persoane
 
  Intre Calea Victoriei si Bldul Magheru, intr-o curte linistita pe langa Ambasada Frantei in Amzei, Garsoniera *** in regim hotelier, Etaj 5, 28mp, renovata, vedere. Mai multe Detalii Aici: apartments4rent.ro/rstudio_garsoniera_french_embassy.php..
1  Camere | Capacitate maxima cazare 2 persoane
 
  Intre Calea Victoriei si Bdul Magheru, in centrul istoric Amzei, aproape de toate atractiile culturale, teatrul Nottara, teatrul Ion Creanga, Muzeul National de Arta, Ateneul Roman, Sala Palatului, ... Garsoniere si apartamente 2 camere pt inchirieri..
5  Camere | Capacitate maxima cazare 12 persoane
 
  Hostelul Litovoi -oaza de liniste,prospetime ,relaxare ,confort in mijlocul nebuniei ,iar faptul ca este nou pe piata este un atu in plus pentru turistii care isi doresc conditii de invidiat. Se adreseaza tuturor categoriilor de turisti. ..
18  Camere | Capacitate maxima cazare 70 persoane
 
  Grupul Phoenicia Hotels & Resorts este unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere din Romania - fiind un brand romanesc. Adresandu-se atat turismului de business cat si celui de leisure, Phoenicia Hotels & Resorts a cunoscut o expansiune puternica ..
348  Camere | Capacitate maxima cazare 690 persoane
  «  1    2    3    »
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.