Cazare Bucuresti 2019

  «  1    2    3    »
 
  Hotelul Casa Verde se afla la doar 300m de statia de metrou Eroii Revolutiei din Bucuresti, la 3 km ce Centrul Vechi, la doar 50 de metri de Centrul comercial City Mall, la 600 de metri de Parcul Tine..
20  Camere | Capacitate maxima cazare 50 persoane
 
   HOTEL TACO va ofera o oportunitate ideala de cazare. Situat in partea de sud-est a Capitalei, in apropierea iesirii spre Autostrada Soarelui, la 4 minute de complexul comercial Mall Vitan, disp..
17  Camere | Capacitate maxima cazare 34 persoane
 
  Casa Gabriela este situata pe strada Emmanuel David nr 10 din Bucuresti, intr-o zona semi-centrala, avand majoritatea punctelor de interes pentru afaceri si agrement in apropiere. In acelasi timp..
10  Camere | Capacitate maxima cazare 21 persoane
 
  Cazare hotel central Bucuresti, 3 stele : Trianon Trianon, hotel central Bucuresti, clasificat 3 stele va ofera cazare in 35 de camere de hotel de hotel pentru afaceri si vacanta la cele mai bune pre..
37  Camere | Capacitate maxima cazare 78 persoane
 
  Ne adresăm de asemenea clienților de tip business cât și turiștilor, oferind o paletă vastă de servicii gata să răspundă tuturor exigențelor dumneavoastră. Punem la dispoziția distinșil..
16  Camere | Capacitate maxima cazare 37 persoane
 
  Grand Accommodation a luat nastere in 2003 in urma unei provocari: aceea de a imbina experienta si entuziasmul cu necesitatile de dezvoltare a pietei imobiliare. Am initiat acest proiect dupa 5 ani d..
18  Camere | Capacitate maxima cazare 50 persoane
 
  Hotelul Sir Orhideea este un hotel de 2 stele din Bucuresti, sector 6, si face parte dintr-un cvartet de hoteluri cu preturi minime, la cel mai bun raport calitate-pret, care mai cuprinde Hotelul Sir ..
64  Camere | Capacitate maxima cazare 130 persoane
 
  Inchiriem apartamente si garsoniere in regim hotelier, asiguram trasport de la aeroport si catre aeroport. Apartamentele si garsonierele oferite spre inchiriere sint situate in inima Bucurestiului..
3  Camere | Capacitate maxima cazare 4 persoane
 
   HOTEL SIR COLENTINA este situat in Bucuresti , sector 2, pe Str Cremenita nr 2A(intrarea se face din Sos Colentina) la 2 km de Complexul Europa si Parcul Doraly, 4 km de centrul capitalei. ..
64  Camere | Capacitate maxima cazare 128 persoane
 
  La Hotel Sir Lujerului, va asteapta 31 de camere stilate, confortabile, ireprosabil de curate si mobilate intr-o nota moderna si prietenoasa. Dintre acestea, una o reprezinta un apartament de 4 persoa..
31  Camere | Capacitate maxima cazare 84 persoane
  «  1    2    3    »
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.