Hotel Sir Orhideea Bucuresti

Hotelul Sir Orhideea este un hotel de 2 stele din Bucuresti, sector 6, si face parte dintr-un cvartet de hoteluri cu preturi minime, la cel mai bun raport calitate-pret, care mai cuprinde Hotelul Sir Gara de Nord, Hotelul Sir Lujerului si Hotelul Sir Colentina. Hotelul este amplasat in apropierea podului Basarab, intr-o zona extrem de linistita dar si centrala a Capitalei, oferind acces rapid la principalele mijloace de transport in comun, fiind aproape de statia de metrou Grozavesti si de Politehnica, dar si de importante centre comerciale din Bucuresti: Carrefour si Bricostore. Pentru turistii care vin cu trenul in Capitala, Hotelul Sir Orhideea este cea mai buna alegere, fiind cel mai apreciat hotel de langa Gara Basarab.

Sir Orhideea face parte din lantul Sir Hotels inca din 2005. Are cinci etaje, la ultimul dintre acestea clientii putandu-se relaxa atat pe terasa care ofera o priveliste incantatoare a Bucurestiului, cat si in sala de mese, unde pot servi micul dejun (inclus in pret), cafele si gustari.

Receptia hotelului este calda si primitoare, ca un prim semn al lucrurilor care va asteapta la etaj. Indiferent daca rezervati o camera singla, o camera matrimoniala cu canapea, sau ati optat pentru camera VIP, veti fi incantat pentru decizia luata. Sunteti in Bucuresti pentru o sedere de afaceri, intr-o vacanta cu partenerul sau intr-o scurta trecere si aveti nevoie de un hotel bun si ieftin? Hotelul Sir din zona Orhideea este cel mai bun hotel de doua stele din sectorul 6 al Bucurestiului, cu servicii intr-adevar la standarde europene: curatenie desavarsita, personal profesionist, intimitate, camere spatioase si confortabile, dotari moderne (Internet wireless, fax la receptie, telefon, cablu TV, parcare supravegheata.

Facilitati cazare Hotel Sir Orhideea

✅ Aer conditionat
✅ Internet Wifi
✅ Minibar
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Seif
✅ Sala de conferinte
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.