Hotel Phoenicia Grand Hotel Bucuresti

Grupul Phoenicia Hotels & Resorts este unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere din Romania - fiind un brand romanesc.

Adresandu-se atat turismului de business cat si celui de leisure, Phoenicia Hotels & Resorts a cunoscut o expansiune puternica in ultimii ani, oferind in prezent peste 6.000 de locuri de cazare in Bucuresti si pe litoralul Marii Negre.

Situat in nordul Capitalei (Baneasa), aproape de doua dintre principalele noduri de comunicatie aeriana din Bucuresti, dar nu departe de centru, Phoenicia Grand Hotel este un hotel elegant, impunator si totodata deosebit de primitor.

Pentru noi conteaza ceea ce este important pentru dumneavoastra, de aceea confortul si starea de bine va invita sa ne treceti pragul, sa lasati la intrare grijile cotidiene si sa va bucurati de servicii personalizate si oaze de relaxare, pentru ca Phoenicia Grand Hotel va ofera: 348 camere si apartamente, 4 restaurante, 7 sali de conferinta, baruri, cafenea orientala, night club, club de biliard, centru SPA, salon de infrumusetare, parcare spatioasa, internet gratuit in toate zonele din hotel, casa de schimb valutar, ATM.

Facilitati cazare Hotel Phoenicia Grand Hotel

✅ Aer conditionat
✅ Beauty center
✅ Facilitati persoane handicap
✅ Internet Wifi
✅ Minibar
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Sala de conferinte
✅ Sala fitness
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.