Hotel Sir Lujerului Bucuresti

La Hotel Sir Lujerului, va asteapta 31 de camere stilate, confortabile, ireprosabil de curate si mobilate intr-o nota moderna si prietenoasa. Dintre acestea, una o reprezinta un apartament de 4 persoane, restul fiind camere triple, completate de camere cu un pat matrimonial, si camere duble twin.

Toate camerele beneficiaza de Internet wireless, televizoare LCD cu acces la canale nationale si internationale, precum si de telefon (cu trezire la ora solicitata personalului de la receptie – care va poate ajuta si sa trimiteti si sa primiti faxuri, la cerere). Accesul la camere se face fie pe scari, fie prin intermediul ascensorului dedicat.

Camerele sunt perfect climatizate cu sisteme moderne de incalzire si de aer conditionat cu telecomanda, iar accesul in acestea, in buna traditie a unor hoteluri cu mai multe stele, se face cu cartela magnetica. Daca ati pierdut notiunea timpului furat fiind de luminile orasului, nu va faceti griji! Hotel Sir Lujerului are program non stop, iar parcarea este gratuita si supravegheata. De notat ca nu acceptam animale de companie. Pentru orice alte informatii adresati-va personalului nostru, fluent in limba romana dar si in limbi straine. Suntem o echipa tanara, profesionista si in acelasi timp perfectionista. Speram sa va simtiti bine la Hotel Sir Lujerului si sa ne mai alegeti atunci cand rezervati o camera in sectorul 6, Bucuresti!

Facilitati cazare Hotel Sir Lujerului

✅ Aer conditionat
✅ Internet Wifi
✅ Minibar
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.