Hotel Ambasador Bucuresti

Înființat în 1937, hotelul Ambasador s-a impus în peisajul hotelier european prin aerul său avangardist și standardele de calitate. Clădirea este considerata un monument de arhitectură, construcție reprezentativă modernismului European din perioada interbelică .

Hotelul deține o poziție geografică privilegiată în peisajul hotelier bucureștean, aflându-se la numai jumătate de oră de Aeroportul Henri Coandă (Otopeni), 20 de minute de Aeroportul Băneasa și la 15 minute de Gara de Nord, oferind accesul la toate mijloacele de transport in comun.

Situat în plin centru politic, administrativ, cultural și comercial, pe principala cale de acces a Bucureștiului, Bulevardul General Magheru, intre Piata Romana si Piata Universitatii, hotelul nostru vă asigură avantajul de a putea, făcând doar o plimbare de relaxare, să puteți vedea Ateneul Român, cele mai importante muzee, Teatrul Național, Piața Revoluției, Piața si Clădirea Universitații (kilometrul 0 al României), Mitropolia, Bulevardul Unirii și impunatorul Palat al Parlamentului.

Facilitati cazare Hotel Ambasador

✅ Aer conditionat
✅ Beauty center
✅ Internet Wifi
✅ Minibar
✅ Masaj
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Seif
✅ Sala de conferinte
✅ Sala fitness
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.