Hotel La Casa Bucuresti

La Casa - o atmosfera intima, o locatie centrala unde noi suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a ne asigura ca sederea dumneavoastra nu este doar placuta, ci se ridica la nivelul asteptarilor dumneavoastra. Politica noastra este sa mentinem cel mai inalt nivel de ospitalitate de la curatenie la eficienta.

De ce hotel La Casa?

Pentru ca este un hotel primitor si calduros unde fiecare poate gasi o oferta pentru buzunarul sau unde fidelitatea dumneavoastra este apreciata si pentru ca suntem aproape de orice.

Pozitia privilegiata a acestuia ofera acces la toate punctele de interes ale orasului. Aflat la doar 7 minute de mers de statiile de metrou Jiului si 1 Mai, La Casa este alegerea ideala pentru cei ce cauta cazare in aproprierea Garii de Nord (4 statii), Romexpo (10 minute pe jos), aeroport (10 minute cu masina) sau centrul Bucurestiului (15 minute cu masina).

In imediata vecinatate se afla magazine, restaurante, hipermarketuri, Parc Bazilescu, benzinarie si mici comercianti de diverse.

Misiunea noastra este sa va intrecem asteptarile. Va multumim anticipat pentru alegerea dumneavoastra.

Facilitati cazare Hotel La Casa

✅ Aer conditionat
✅ Internet Wifi
✅ Plata cu cardul
✅ Sala de conferinte
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.