Pensiunea Angy Sulina

Pensiunea noastră se află într-o zona liniştită aproape de centru oraşului,de faleză şi de canalele de acces spre Delta Dunării.

Are 10 locuri de cazare, dispuse în 2 camere duble, 2 camere triple şi două băi. Toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat, internet wireless şi TV,paturile sunt noi şi confortabile.

Curtea pensiunii este o oază de verdeaţa şi culoare, florile fiind un mare hobby al gazdelor.

Terasa pensiunii este încăpătoare, acolo vă puteti servi masa, şi să vă relaxaţi, Tot pe terasă există şi o mică bucătărie complet utilată unde vă puteţi pregăti gratuit micul dejun.

Vă oferim GRATUIT: Accesul la bucătărie (numai pentru micul dejun), uscător şi fier de călcat.

La cererea dvs. Gazdele vă pot oferi contra unui preţ negociabil bucate tradiţionale din peşte sau carne.

Tot noi vă putem facilita excursii de neuitat în mirifica Deltă a Dunării.

Plaja situată la aproximativ 2 Km de oraş, la care se ajunge fie pe jos fie cu microbuzul, vă va oferi liniştea cautată, pe cel mai fin nisip de pe întreg litoralul romanesc.

Vă aşteptăm cu mult drag!

Alte informaţii:

Detalii ofertă: Pentru a vă asigura rezervarea locurilor la pensiunea noastră vă rugăm a achita un acont de minim 30% din c/v sejurului dvs ( sau o noapte de cazare/ camera).

Termen rezervare - 30 zile înainte de data sosirii.

Vă aşteptăm cu mult drag!

Facilitati cazare Pensiunea Angy

✅ Aer conditionat
✅ Acceptam animale
✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  Delta Dunarii are o suprafata de 3446 km2 fiind a doua ca marime in Europa si fiind cea mai bine conservata delta din Europa. Delta Dunarii este o destinatie turistica frecventata atat de romani cat si de turisti straini. Ce poate fi mai frumos decat sa petr..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.