Cazare Cluj Napoca

  «  1    2  
 
  Pensiunea Cluj este amplasata intr-o zona linistita de vile, in cartierul Zorilor. Accesul este usor de pe Calea Turzii si de pe str. Observator, cele mai circulate artere de tranzitare a Clujului. Oferim: liniste,curatenie, caldura si multa amabili..
15  Camere | Capacitate maxima cazare 29 persoane
 
  Pensiunea este situata in zona centrala a orasului Cluj-Napoca. Locatii importante din apropierea pensiunii: Gradina Botanica Alexandru Borza, Casa de Cultura a Studentilor, Facultatea de Medicina si Farmacie din cadrul UBB, Complexul Studentesc Hasd..
8  Camere | Capacitate maxima cazare 18 persoane
 
  Hotel Transilvania va asteapta sa ii treceti pragul. Va punem la dispozitie 6 camere superioare single (3 stele),2 camere single (2 stele),14 camere superioare double (3 stele),2 camere double (2 stele), 2 junior apartamente (3 stele), 2 senior apart..
28  Camere | Capacitate maxima cazare 52 persoane
 
  Hotelul este situat în imediata apropiere a centrului din Cluj - Napoca, pe str. Gruia nr. 2, exact în locul, pe care localnicii îl numesc “7 Străzi”, aproape de stadionul clubului de fotbal CFR 1907, la aproximativ 700 m de gara.Hotelul are ..
30  Camere | Capacitate maxima cazare 60 persoane
 
  Apartamentul Mellis 1 se afla situat intr-o zona centrala (Str. Motilor), in apropierea celor mai importante clinicile si spitale din Cluj-Napoca, la doar cateva minute de mers pe jos, precum si in apropierea centrelor universitare, a institutiilor l..
1  Camere | Capacitate maxima cazare 3 persoane
 
  Pensiunea Mora o locatie noua si moderna, clasificata la 3 stele, este situata in zona centrala a orasului Cluj Napoca, in apropierea Gradinii Botanice"Alexandru Borza", a Univ. De Medicina si Farmacie" Iuliu Hatieganu", a celor mai importante instit..
14  Camere | Capacitate maxima cazare 29 persoane
 
  Cabrio Aparthotel 4*, inaugurat in primavara anului 2010, se afla situat in zona rezidentiala Andrei Muresanu si pune la dispozitie 18 apartamente cu 1 si 2 camere, cu suprafete cuprinse intre 40 si 70 mp. Apartamentele spatioase sunt amenajate intr-..
18  Camere | Capacitate maxima cazare 40 persoane
 
  Hotelul CRISTAL, situat in zona vestica a orasului Cluj Napoca intr o zona linistita si discreta ferit de agitatia si traficul orasului, in imediata apropiere a Stadionului ARENA Cluj, Salii Sporturilor HORIA DEMIAN si la doar 5 minute de obiectivele..
22  Camere | Capacitate maxima cazare 70 persoane
 
  Complexul hotelier BETA include intr-un spatiu multifunctional: HOTELUL BETA clasificat la 2* - ce dispune si de camere clasificate la 1*(Hostel), restaurant cu bar, sala de conferinte, Agentia de Turism BETA TOUR si Autogara BETA. Aceste facilitati..
23  Camere | Capacitate maxima cazare 49 persoane
  «  1    2  
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.