Hotel SILVA Vatra Dornei

VATRA DORNEI în sine reprezintă un punct de atracţie turistică, fiind o renumită staţiune balneoclimaterică favorizată de aşezarea în cadrul montan al Carpaţilor Orientali, la întretăierea drumurilor spre renumitele provincii istorice: Bucovina, Moldova şi Maramureş, cu o bogată zestre de factori naturali:

- ape minerale (carbogazoase, hipotone, atermale, bicarbonatate sodice, calcice şi magneziene, feruginoase)

- mofete naturale

- nămol de turbă

- bioclimat tonic stimulent

toate concurând la tratarea unor afecţiuni ale aparatului cardiovascular, locomotor, respirator, digestiv, afecţiuni endocrine, ginecologice, ale sistemului nervos, etc.

De asemenea, staţiunea este cunoscută pentru posibilitatea practicării sporturilor de iarnă, fiind dotată cu doua pârtii de schi, telescaun şi centre de închiriere a echipamentelor necesare. În fiecare an în februarie se organizează “Serbările Zăpezii” cu concursuri de schi, sanie, concerte în aer liber, discoteca, etc.

Festivaluri:

- “Festivalul datinilor şi obiceiurilor de iarnă” în decembrie

- “Festivalul muzicii pentru tineret MUZRITM”

Obiective turistice ale oraşului:

- se impun prin arhitectură: Clădirea Primăriei, Gara Băi, Poşta, Izvorul Sentinela, etc

- Parcul Dendrologic situat în centrul staţiunii, cunoscut şi pentru veveriţele jucăuşe

- Muzeul de Etnografie, Muzeul de Stiinţe ale Naturii

Este situat in centrul orasului. Central ! Este un hotel deschis în 2002, care prezinta conditii bune si politici foarte flexibile in ce-i priveste pe turisti. Astfel preturile sunt aici negociabile in functie de sezon si oferta, in conditiile unui numar de 43 de locuri la dormit si 60 in restaurant. Are sauna cu sala de fitness, plus conditii standard pentru cazare. . Mancarea e buna , iar ospatarii stiu a zambi. In rest, Hotel Silva ramane o structura de cazare turistica, clasica, extrem de eficienta, cu portile larg deschise oricarui gen de turist. Intrucat numarul de solicitanti este aici totusi considerabil, sugeram acelora interesati sa-si anunte aprioric posibilele intentii. Suntem convinsi ca cei sositi aici nu vor ramane ulterior cu motive de regret

• 43 locuri de cazare in 2 apartamente si 17 camere duble si o cam.sgl;

* Telefon international;

* TV cu cablu;

* Internet Wireless;

* Animale de companie mici (care nu deranjeaza clientii);

* Frigider la receptie si in majoritatea camerelor;

* Sauna si sala de fitness

* Sala de sedinta 30locuri cu aer conditionat

* 60 locuri in restaurant

Facilitati cazare Hotel SILVA

✅ Acceptam animale
✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Seif
✅ Sala de conferinte
✅ Sala fitness
✅ Terasa
✅ Tv
Obiective turistice in zona
 
  Bucovina, cunoscuta sub numele de Tara codrilor de fagi, este una dintre cele mai frumoase regiuni ale Romaniei si este recunoscuta in toata lumea pentru manastirile pictate. Frumusetea Bucovinei este data de
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.