Vila DARIANA Vatra Dornei

Pensiunea, ofera comfort sporit si conditii bune de cazare celor care-i trec pragul. Odata cazati, veti descoperi ca pana in centrul orasului, sau pana in statiunea balneoclimaterica ati parcurs doar cateva minute. Puteti ajunge imediat la telescaunul Dealul Negru unde se afla si partia de ski cu o lungime de 3 km. Destinatia ideala pentru cei care cauta un loc linistit in care sa-si petreaca concediul.
Cazare
Parter 2 camere: una cu pat dublu matrimonial si una tripla, cu o baie comuna, un living cu bucatarie complet utilata accesibila pentru cei cazati.
Etaj I: 2 camere cu pat dublu matrimonial, si una tripla, baie si frigider comun.
Mansarda: 4 camere cu pat dublu matrimonial cu bai si frigidere proprii.
Toate camerele sunt dotate cu: Tv, Televiziune prin cablu, incalzire pe timp de iarna, si conexiune gratuita la internet Wifi in toata zona pensiunii.
Curtea pensiunii poate primi pana la 6 autoturisme.
Agrement
Statiunea balneo-climaterica, Vatra Dornei ofera multiple variante de petrecere a timpului liber. Pe timpul verii puteti vizita manastirile din Bucovina, puteti face o drumetie spre Rarau, Calimani sau Giumalau sau la Castelul Dracula. Puteti de asemenea alege un traseu pe care sa-l parcurgeti cu bicicleta, calare sau coborand cu barca pe raul Bistrita si Dorna. Iarna veti gasi conditii pentru ski pe una din cele doua partii, patinaj si sanie.
Tratament
Statiunea orasului are doua baze de tratament pentru boli cardiovasculare, afectiuni ale aparatului locomotor, respirator, ale sistemului nervos, endocrine sau afectiuni reumatismale. Vatra Dornei ofera factori naturali pentru refacerea sanatatii cum sunt: izvoarele cu apa minerala carbogazoasa, calcice, bicarbonate magnezice sau sulfuroase sau mofete naturale de saruri de mare puritate si concentratie de Co2.

Facilitati cazare Vila DARIANA

Aer conditionat
Acceptam animale
Beauty center
Facilitati persoane handicap
Frigider
Ferma proprie
Gratar/Barbeque
Internet
Jacuzzi
Loc de joaca
Minibar
Masaj
Piscina
Restaurant
Parcare
Plata cu cardul
Seif
Sala de conferinte
Sala fitness
Teren sport
Terasa
Transport auto
Tv
Uscator par
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.