Apartament regim hotelier Safir Constanta

Hai la mare !

Apartamentul Safir va asteapta sa va simtiti "ca acasa" !

Noi nu spunem ca suntem cei mai buni, dar suntem printr.e putinii care va oferim si solutii pentru petrecerea timpului liber. Organizam excursii in Delta Dunarii, putem sa va asiguram persoane care sa aiba grija de copiii dvs.

Apartamentul are 2 camere si o capacitate de 4 persoane, renovat in stil modern , bucatarie complet utilata, aer conditionat si masina de spalat. Aveti la dispozitie prosoape, gel de dus si sampon precum si curatenie la doua zile . Parcarea este spatioasa. Statiunea Mamaia se afla la 5-7 minute, aproape de toate centrele comerciale,statii de transport in comun in apropiere, parcare si lift.

Rezervari minim 2 nopti.

Facilitati cazare Apartament regim hotelier Safir

✅ Aer conditionat
✅ Frigider
✅ Parcare
Obiective turistice in zona
 
  Obiective turistice Dobrogea Dobrogea singurul teritoriu din Romania aflat intre Dunare si Marea Neagra este locul care ne surprinde la fiecare vizita cu peisajele sale unice in Europa. Dobrogea este tinutul cu cea mai diversificata populatie, aproximativ 18..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.