Cabana LA POALE'N BRAU Manastirea Humorului

Suntem onora»õi s√£ v√£ anun»õ√£m disponibilitatea casei noastre de vacant√£.

Situat√£ la poalele obcinilor Bucovinei, v√£ poftim s√£ v√£ bucurati de linistea deplin√£ a p√£durii ( casa de vacant√£ este √ģn mijlocul p√£durii, la 400 m de ultima locuint√£ din zon√£) si de minunatele drumetii la care natura v√£ √ģmbie.

Dac√£ √ģn afara casei natura are un cuv√Ęnt puternic de spus, √ģnl√£untrul acesteia noi c√£ut√£m s√£ v√£ oferim servicii dincolo de cazarea √ģn mijlocul naturii. Bucura-te de peisajul minunat al Bucovinei intr-o ambianta placuta si linistita incalzita de generosul semineu al cabanei. V√£ propunem a»ôadar √ģnspre relaxare o saun√£, o mas√£ de tenis »ôi una de biliard, iar la parter o zon√£ de odihn√£ cu »ôemineu al√£turi de locul de luat masa.

Înspre potolirea poftelor lumești o bucãtãrie complet utilatã vã stã la dispoziție, iar in curte un foisor spatios cu gratar, plita, cuptor si afumatoare.

Localizarea este in Manastirea Humorului, la 5 km de orasul Gura Humorului si Manastirea Voronet. Pana la Mst. Moldovita sunt 24 Km., iar pana la la Mst.Putna sunt 40 km, dar drumul este bun si traseul este pitoresc. In zona puteti vizita si manastirile renumite Sucevita, Arbore, Dragomirna, Slatina etc.

Facilitati cazare Cabana LA POALE'N BRAU

Obiective turistice in zona
 
  Bucovina, cunoscuta sub numele de Tara codrilor de fagi, este una dintre cele mai frumoase regiuni ale Romaniei si este recunoscuta in toata lumea pentru manastirile pictate. Frumusetea Bucovinei este data de
Abona»õi-vńÉ la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.