Cabana LA POALE'N BRAU Manastirea Humorului

Suntem onora»õi s√£ v√£ anun»õ√£m disponibilitatea casei noastre de vacant√£.
Situat√£ la poalele obcinilor Bucovinei, v√£ poftim s√£ v√£ bucurati de linistea deplin√£ a p√£durii ( casa de vacant√£ este √ģn mijlocul p√£durii, la 400 m de ultima locuint√£ din zon√£) si de minunatele drumetii la care natura v√£ √ģmbie.
Dac√£ √ģn afara casei natura are un cuv√Ęnt puternic de spus, √ģnl√£untrul acesteia noi c√£ut√£m s√£ v√£ oferim servicii dincolo de cazarea √ģn mijlocul naturii. Bucura-te de peisajul minunat al Bucovinei intr-o ambianta placuta si linistita incalzita de generosul semineu al cabanei. V√£ propunem a»ôadar √ģnspre relaxare o saun√£, o mas√£ de tenis »ôi una de biliard, iar la parter o zon√£ de odihn√£ cu »ôemineu al√£turi de locul de luat masa.
Înspre potolirea poftelor lumești o bucãtãrie complet utilatã vã stã la dispoziție, iar in curte un foisor spatios cu gratar, plita, cuptor si afumatoare.
Localizarea este in Manastirea Humorului, la 5 km de orasul Gura Humorului si Manastirea Voronet. Pana la Mst. Moldovita sunt 24 Km., iar pana la la Mst.Putna sunt 40 km, dar drumul este bun si traseul este pitoresc. In zona puteti vizita si manastirile renumite Sucevita, Arbore, Dragomirna, Slatina etc.

Facilitati cazare Cabana LA POALE'N BRAU

Aer conditionat
Acceptam animale
Beauty center
Facilitati persoane handicap
Frigider
Ferma proprie
Gratar/Barbeque
Internet
Jacuzzi
Loc de joaca
Minibar
Masaj
Piscina
Restaurant
Parcare
Plata cu cardul
Seif
Sala de conferinte
Sala fitness
Teren sport
Terasa
Transport auto
Tv
Uscator par
Abona»õi-vńÉ la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.