Pensiunea MEMORY BUCOVINA Sucevita

Memory I este o pensiune catalogata la 3***, dispunand de 3 apartamente si 9 camere duble twin la etajul I al pensiunii, iar la parter se afla restaurantul avand o capacitate de 180 de locuri.

Memory II este o pensiune catalogata la 4****, dispunand de 2 apartamente si 8 camere duble, piscina, sauna, sala fotolii vibro-masaj,biliard,tenis de masa si sala de conferinte cu o capacitate de 80 de locuri.

Restaurantul, o locatie eleganta cu o capacitate de 180 de locuri, este mereu pregatit sa satisfaca cele mai rafinate gusturi, oferind o mare diversitate de preparate culinare si bauturi de la cele traditionale la cele internationale, indiferent de amploarea evenimentului.

Sala de conferinte , cu o capacitate de 80 de locuri, dotarile aferente (flipchart, ecran de proiectie, video proiector).

Piscina acoperita

Foisor cu o capacitate de 60 de locuri…

Biliard

Tenis de masa

Sala de sport

Sauna (contracost)

Accesul cu animale nu este permis in unitatea noastra!

Facilitati cazare Pensiunea MEMORY BUCOVINA

✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Piscina
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Seif
✅ Sala de conferinte
✅ Sala fitness
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  Bucovina, cunoscuta sub numele de Tara codrilor de fagi, este una dintre cele mai frumoase regiuni ale Romaniei si este recunoscuta in toata lumea pentru manastirile pictate. Frumusetea Bucovinei este data de
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.