Hotel Forest Ecvestru Sucevita

Unitatea noastra dispune de 3 corpuri de cazare C01 , C04 si C11, numar total de locuri de cazare de 44.
C01 5 camere cu pat matrimonial si o suita de doua camere cu paturi matrimoniale
C04 4 camere din care 2 cu pat matrimonial si 2 cu cate 2 paturi simple, fiecare camera cu pat matrimonial se poate interconcta cu o camera cu 2 paturi simple
C11 11 camere din care 8 cu pat matrimonial si 3 cu cate 2 paturi simple, 2 camera cu pat matrimonial se poate interconecta cu 2 camera cu 2 paturi simple
Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, tv-cablu, internet, minibar. Restaurantul dispune de 58 de locuri la parter si un salon cu 25 de locuri la etaj. Vizitarea hergheliei si a facilitatilor acestei din cadrul complexului nostru va ofera posibilitatea sa descoperiti caii de sport Westfalen, Arab, Frizian, Holsteiner dar si pe cei Lipitan. Pentru copii, si nu numai, un punct de atractie il vor constitui poneii. De asemenea, se pot organiza plimbari cu trasura pe diverse trasee, precum si plimbari calare. Pentru toti turistii care doresc momente de relaxare si agrement va asteptam cu multa placere la SUCEVITA in COMPLEXUL TURISTIC FOREST ECVESTRU PARK.
Cai de acces spre Sucevita:
1.Dinspre Radauti pe drumul DN17A prin comuna Marginea parcurgind o distanta de aproximativ 18 km.
2.Dinspre Campulung Moldovenesc urmand DN17A prin Sadova,Vatra Moldovitei si Ciumirna parcurgand o distanta de aproximativ 55 km.
Ca pozitionare Forest Ecvestru Park este situat la aproximativ 200 de metri de la intrarea dinspre Radauti, Marginea pe partea stanga a drumului.

Facilitati cazare Hotel Forest Ecvestru

Aer conditionat
Acceptam animale
Beauty center
Facilitati persoane handicap
Frigider
Ferma proprie
Gratar/Barbeque
Internet
Jacuzzi
Loc de joaca
Minibar
Masaj
Piscina
Restaurant
Parcare
Plata cu cardul
Seif
Sala de conferinte
Sala fitness
Teren sport
Terasa
Transport auto
Tv
Uscator par
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.