Camping Sophia Vama Veche

Pentru cei care isi doresc un loc de relaxare, distracție si ambianta, in care grijile sunt lăsate deoparte si timpul se oprește in loc cat e vara de lunga, va așteptam in Vama Veche, la Camping Sophia. Acesta este alcatuit din 11 casute modulare din lemn, in sistem 5 twin, 5 double matrimoniale si 1 double room cu Tv si mini frigider. Fiecare casuta este prevazuta cu baie proprie cu dus si wc.

Alte dotari:

Gratar in curte, Bucatarie utilata complet, masina de spalat, terasa cu mese si canapele pentru fiecare casuta, 4 umbrele mari, televizor, sistem audio, paza (camere supraveghere), internet wireless gratuit, sezlonguri, vitrine frigorifice.

Locatia este amplasata pe o suprafa de 1. 200 mp intr-un spatiu aerisit cu gazon.

Pentru rezervări, puteți trimite un avans in contul (lei) RO43INGB0000999905698111 ,deschis ING Bank, titular Iorga Victor Gelu.

Facilitati cazare Camping Sophia

✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Terasa
Obiective turistice in zona
 
  AQUA MAGIC MAMAIA Parcul acvatic Aqua Magic este amenajat la intrarea sudica in statiunea Mamaia, aproape de statia de Telegondola. Accesul in parcul acvatic se face din zona parcarii aflate intre hotelurile Perla si Aurora. Aqua Magic are o suprafata impres..
 
  Statiunea Eforie Nord este situata la 14 km sud de Constanta, intre Lacul Techirghiol si Marea Neagra fiind o destinatie placuta atat pentru relaxare cat si pentru tratament. Aici este locul unde puteti face tratamente cu: apa sarata, namol din lacul Techirgh..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.