Hotel Laguna Vama Veche

Hotelul Laguna este unicul hotel din staţiunea Vama Veche cu o arhitectură originală de inspiraţie gaudiană, fiind construit în anul 2005. Este localizat in partea de sud a staţiunii Vama Veche, la numai 70 m de plaja, lângă restaurantul Corsaru’.

Hotelul pune la dispoziţia clienţilor desprelaguna2 săi camere decorate cu gust si oferă totodată farmecul decorului clasic, dar și eleganța obișnuită, creând cu desăvârşire o atmosferă îmbietoare de relaxare, ce oferă toate facilitățile necesare pentru acestea si garanţia unui sejur de neuitat.

Hotelul dispune de 48 de camere, dotate cu baie proprie, tv, cablu, după cum urmează:

- 32 de camere duble cu balcon;

- 6 camere triple cu balcon;

- 10 camere duble fara balcon;

­ – piscină

­ – bar de zi

– sală de conferință – capacitate 50 locuri, dotată cu videoproiector, flipcharter, aer condiţionat

­ – loc de joacă pentru copii

­ – internet wireless

­ – scoala de scafandri.

Facilitati cazare Hotel Laguna

✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Piscina
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Sala de conferinte
✅ Tv
Obiective turistice in zona
 
  AQUA MAGIC MAMAIA Parcul acvatic Aqua Magic este amenajat la intrarea sudica in statiunea Mamaia, aproape de statia de Telegondola. Accesul in parcul acvatic se face din zona parcarii aflate intre hotelurile Perla si Aurora. Aqua Magic are o suprafata impres..
 
  Statiunea Eforie Nord este situata la 14 km sud de Constanta, intre Lacul Techirghiol si Marea Neagra fiind o destinatie placuta atat pentru relaxare cat si pentru tratament. Aici este locul unde puteti face tratamente cu: apa sarata, namol din lacul Techirgh..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.