Pensiunea Nicol Tulcea

Pensiunea Nicol este localizata in orasul Tulcea,pe strada pricipala,ce traverseaza orasul de la est la vest:str.Isaccei nr.56-reper colt cu str.Taberei.Pensiunea e amenajata in cladire cu 2 etaje.iar la parter functioneaza un magazin tip supermarket.Oferim servicii cazare la preturi rezonabile in conditii de normalitate:parcare proprie,cadura,apa calda permanent,tv,internet wireless,baie in camera,aer conditionat partial ,restaurant peste drum. Pretul cazarii este 60 lei single, 70-80 lei camera cu 2 paturi,100 lei camera cu 3 paturi.Facilitam excursii in Delta Dunarii.Rezervari tel.0729238187 sau 0240535231.

Facilitati cazare Pensiunea Nicol

Obiective turistice in zona
 
  Delta Dunarii are o suprafata de 3446 km2 fiind a doua ca marime in Europa si fiind cea mai bine conservata delta din Europa. Delta Dunarii este o destinatie turistica frecventata atat de romani cat si de turisti straini. Ce poate fi mai frumos decat sa petr..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.