Pensiunea Delta Marina Tulcea

Pensiunea Delta Marina este situata pe malul miniportului pentru ambarcatiuni de agrement de la Sfantu Gheorghe, cu vederea spre Dunare, beneficiind de o priveliste incantatoare.

Complexul “Delta Marina” este situat pe malul miniportului pentru ambarcatiuni de agrement de la Sfantu Gheorghe, complex format din doua corpuri, situate la o distanta de 50 m unul fata de celalalt, cu vedere spre Dunare, beneficiind de o priveliste incantatoare.

Complexul “Delta Marina” pune la dispozitia turistilor un numar de 62 locuri,in 25 camere matrimoniale si 9 camere duble cu balcon sau fara balcon,bar de zi,sala de conferinte cu o capacitate de pana la 50 de locuri echipata cu video proiector, plansa de proiectare,sunet;

Restaurant clasic cu o capacitate de 62 locuri in interior si exterior, la terasa, de pana la 80 de locuri, care va ofera un meniu diversificat, in special mancaruri traditionale din peste, dar si o delicioasa pizza facuta in cuptor cu lemne.

Camerele pensiunii Delta Marina 3* sunt duble cu pat matrimonial, sunt modern decorate, dispun de TV cu diagonala mare, minibar, aer conditionat, telefon, internet wireless gratuit si baie proprie.

Camerele pensiunii Delta Marina 2* dispun de pat matrimonial, aer conditionat, baie proprie, internet wireless la terasa.

Pensiunea noastra este singurul loc din Sfantu Gheorghe unde puteti servi o delicioasa piz

Facilitati cazare Pensiunea Delta Marina

✅ Aer conditionat
✅ Acceptam animale
✅ Internet Wifi
✅ Minibar
✅ Restaurant
✅ Sala de conferinte
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  Delta Dunarii are o suprafata de 3446 km2 fiind a doua ca marime in Europa si fiind cea mai bine conservata delta din Europa. Delta Dunarii este o destinatie turistica frecventata atat de romani cat si de turisti straini. Ce poate fi mai frumos decat sa petr..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.