Hotel Egreta Tulcea

Hotelul Egreta este unul din primele hoteluri renovate la standardele de calitate Unita Turism.
Amplasamentul si dotarile de 3 stele, recomanda Hotelul Egreta atat pentru turism si excursii in Delta Dunarii, cat si pentru organizarea de evenimente (conferinte, simpozioane, mese festive, traininguri, etc.).
In cadrul Hotelului Egreta veti avea parte de servicii de cea mai buna calitate, in conformitate cu cele mai inalte standarde. Astfel, veti beneficia de mic dejun inclus in tariful de cazare, parcare in aer liber, informatii de calatorie, desteptarea prin apel telefonic, depozitarea in siguranta a bunurilor de valoare, rezervarea biletelor pentru ambarcatiuni, gazduirea unor evenimente si ocazii (conferinte, petreceri, etc.), comisionari la dispozitie.
La cerere, se pot organiza excursii speciale de una sau mai multe zile in Delta Dunarii, pe diferite trasee, in functie de preferintele turistilor, specialistilor ori pescarilor.

Facilitati cazare Hotel Egreta

Aer conditionat
Acceptam animale
Beauty center
Facilitati persoane handicap
Frigider
Ferma proprie
Gratar/Barbeque
Internet
Jacuzzi
Loc de joaca
Minibar
Masaj
Piscina
Restaurant
Parcare
Plata cu cardul
Seif
Sala de conferinte
Sala fitness
Teren sport
Terasa
Transport auto
Tv
Uscator par
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.