Hotel Egreta Tulcea

Hotelul Egreta este unul din primele hoteluri renovate la standardele de calitate Unita Turism.

Amplasamentul si dotarile de 3 stele, recomanda Hotelul Egreta atat pentru turism si excursii in Delta Dunarii, cat si pentru organizarea de evenimente (conferinte, simpozioane, mese festive, traininguri, etc.).

In cadrul Hotelului Egreta veti avea parte de servicii de cea mai buna calitate, in conformitate cu cele mai inalte standarde. Astfel, veti beneficia de mic dejun inclus in tariful de cazare, parcare in aer liber, informatii de calatorie, desteptarea prin apel telefonic, depozitarea in siguranta a bunurilor de valoare, rezervarea biletelor pentru ambarcatiuni, gazduirea unor evenimente si ocazii (conferinte, petreceri, etc.), comisionari la dispozitie.

La cerere, se pot organiza excursii speciale de una sau mai multe zile in Delta Dunarii, pe diferite trasee, in functie de preferintele turistilor, specialistilor ori pescarilor.

Facilitati cazare Hotel Egreta

✅ Aer conditionat
✅ Acceptam animale
✅ Facilitati persoane handicap
✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Minibar
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Seif
✅ Sala de conferinte
✅ Transport auto
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  Obiective turistice Dobrogea Dobrogea singurul teritoriu din Romania aflat intre Dunare si Marea Neagra este locul care ne surprinde la fiecare vizita cu peisajele sale unice in Europa. Dobrogea este tinutul cu cea mai diversificata populatie, aproximativ 18..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.