Hotel Esplanada Tulcea

Esplanada... hotelul tau de la portile Deltei!

Esplanada este un hotel de 4 stele construit in anul 2007, in Tulcea , poarta de intrare spre Delta Dunarii. Amplasat pe malul Dunarii, pune la dispozitia clientilor 4 apartamente si 100 camere spatioase cu vedere la fluviu.

Confort special creat pentru … momentele tale de relaxare!

Bucurati-va de placerile culinare în Restaurantul Esplanada si pizzeria Trattoria, relaxati-va în centrul spa înainte de a porni în explorarea fascinantei Delte, unul dintre ultimele tinuturi salbatice ale Europei.

Hotelul organizeaza excursii în natură, agrement si birdwatching în Delta Dunarii, excursii la manastiri şi petreceri câmpeneşti cu foc de tabara si muzica populara, degustari de vinuri, precum si conferinte, lansari de afaceri, cocktailuri, aniversari de firma.

Va asteptam cu drag!

Delta Dunarii – Tulcea – Romania

Facilitati cazare Hotel Esplanada

✅ Aer conditionat
✅ Facilitati persoane handicap
✅ Internet Wifi
✅ Jacuzzi
✅ Minibar
✅ Masaj
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Seif
✅ Sala de conferinte
✅ Sala fitness
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  Obiective turistice Dobrogea Dobrogea singurul teritoriu din Romania aflat intre Dunare si Marea Neagra este locul care ne surprinde la fiecare vizita cu peisajele sale unice in Europa. Dobrogea este tinutul cu cea mai diversificata populatie, aproximativ 18..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.