Vila Maria Cumpana City Cumpana

oferim apartament in regim hotelier, format din 2 camere,la etajul VILEI MARIA cu acces separat, paturi dulbe 1.65m×2.05m, la cerere mai montam in pat metalic pentru un copil ,hol, Bucatarie utilata,baie ,Wi-fi gratuit .localitatea Cumpana se afla la 10km de gara Constanta,7km de Eforie nord si 9km de Terchirghiol.

constructie este noua ,saltele sunt noi.la 6 nopti achizitionate ,a 7 a este GRATUITĂ

Va asteptam cu drag !rezervam numai cu avans in contul bancar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Facilitati cazare Vila Maria Cumpana City

✅ Aer conditionat
✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Parcare
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  AQUA MAGIC MAMAIA Parcul acvatic Aqua Magic este amenajat la intrarea sudica in statiunea Mamaia, aproape de statia de Telegondola. Accesul in parcul acvatic se face din zona parcarii aflate intre hotelurile Perla si Aurora. Aqua Magic are o suprafata impres..
 
  Statiunea Eforie Nord este situata la 14 km sud de Constanta, intre Lacul Techirghiol si Marea Neagra fiind o destinatie placuta atat pentru relaxare cat si pentru tratament. Aici este locul unde puteti face tratamente cu: apa sarata, namol din lacul Techirgh..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.