Pensiunea Ferma Agroturistica Floare de Maces Rasnov

Cazarea oaspeților la ferma noastră se face într-o construcție din lemn masiv, ecologică, deosebit de curată, luminoasă şi spaţioasă, compusă din camera de zi și bucatarie utilată, 6 dormitoare cu băi individuale cu duș cu hidromasaj (capacitate de 12 persoane, cu posibilități de suplimentare).
Dormitoarele au covoare tradiționale iar bucataria este complet utilată la standarde moderne, cu plită și cuptor cu gaze, frigider și congelator, cuptor cu microunde, filtru de cafea, prăjitor de pâine, pahare, veselă din ceramică albă, tacâmuri, oale și tigăi și ștergare.
Camera de zi dispune de un televizor cu programe transmise prin cablu, DVD-ul cu sonorizare, o selecție cărţi și reviste, jocuri şi puzzle-uri. Canapeaua și fotoliile sunt din bumbac, confortabile şi elegante.
Pentru confortul dumneavoastră personal, săpunul de mâini, șamponul și uscătorul de păr sau săpunul de vase sunt nelipsite.
Ferma are o zonă cu gazon, cu masă de picnic, de unde vă puteţi bucura de o privelişte magnifică și unde se poate face gratar cu lemne, în aer liber. Puteţi aduce dumneavoastră lemne de foc sau zilnic găsiți la fata locului o cutie cu lemne din partea gazdei.
Terasa punte este complet mobilată.
Eco - piscina din lemn de stejar plină cu apă caldă atât iarna, cât și vara, este la dispoziția dumenavoastră și a copiilor care vin la noi.
Copii, cât și parinții cazați la noi se pot initia in tainele echitatiei sau se pot plimba cu șareta sau trăsura prin Parcul Natural Bucegi.

Facilitati cazare Pensiunea Ferma Agroturistica Floare de Maces

Aer conditionat
Acceptam animale
Beauty center
Facilitati persoane handicap
Frigider
Ferma proprie
Gratar/Barbeque
Internet
Jacuzzi
Loc de joaca
Minibar
Masaj
Piscina
Restaurant
Parcare
Plata cu cardul
Seif
Sala de conferinte
Sala fitness
Teren sport
Terasa
Transport auto
Tv
Uscator par
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.