Pensiunea Delia Ocna Sugatag

Ofer 14 locuri de cazare in doua cabane diferite dar situate in aceeasi gradina. Prima este Pensiunea Delia, care imbina rusticul cu modernul placut, avand 4 camere, doua cu pat matrimonial la etaj si doua cu pat dublu la parter, fiecare avand TV si baie proprie, langa ea un living cu TV si bucatarie complet utilata, in spatele ei, o gradina mare cu mult spatiu verde, foisor, barbeque, cuptor, leagan.... .A doua unitate de cazare este`Cabana Colt de Rai`... .o cabana din butuc semirotund, care la tot pasul imbucura, minuneaza ochiul prin finisajele, dotarile si gustul ei aparte. Ca si utilitati are un living cu SmartTV, Homecinema 5.1, bucatarie complet utilata si o baie mare(stil mozaic Venețian din granit si marmura), iar la mansarda sunt doua camere nedecomandate,una cu 2 paturi matrimoniale mari cu TV si una cu un pat matrimonial. Afara, foisor mare, cuptor, barbeque,ceaun, parcare.... Locatiile sunt ideale pentru un sejur relaxant, frumos, linistit, mai retras, fara agitatie. Cabanele se pot inchiria atat pentru un singur grup de 14 adulti sau si grupuri separate(8 si 6 adulti ). Cabanele sunt la 500m de statiune si 1.5 Km de lacuri, 800 m de Profi. Se accepta orice vouchere de vacanta !!! 

Facilitati cazare Pensiunea Delia

✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Parcare
✅ Terasa
✅ Tv
Obiective turistice in zona
 
  Maramures Considerat sufletul satului autentic romanesc, Maramuresul ofera vizitatorilor ocazia unica de a se intoarce in timp si de a fi martorii vietii simple de la tara. Maramuresul concentreaza tot ceea ce reprezinta viata la tara, iar obiceiurile si tra..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.