Pensiunea Borsa-Turism Borsa

Avem un camping mic, 3 casute cu 2 paturi, loc pentru corturi si rulota. 3 wc si 3 dusuri cu apa calda, terasa acoperita, curent, posibilitate de gratar.

O casute veche tipic Maramureseana, modernizata la cele mai inalte standarde, situata pe drumul spre Pietrosul. Pensiunea se afla intr-o zona care va ofera tot ce are natura mai frumos. O plimbare la varful Pietrosului (2303 m), la Cascada Cailor (70 m inaltime), la dealuri pe drumuri marcate de noi (2 – 3 ore), o excursie Valei izei, off-road cu ATV (inchiriat)

Pensiunea contine (deocamdata) 2 camere ( 2 – 4 persoane) cu baie proprie. Posibilitate de mic dejun si cina (meniu zilei) la casa patronului.

- curte cu loc de parcare

- loc de joaca pentru copii

- terasa pentru luat masa afara, cu gratar

- biciclete de inchiriat

- animale de companie nu sunt acceptate in cladire

- excursie Valei Izei (o zi)

Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, transport auto, internet wireless, parcare, gradina/curte, spalatorie, terasa, gratar/barbeque, loc de joaca

Facilitati cazare Pensiunea Borsa-Turism

Obiective turistice in zona
 
  Maramures Considerat sufletul satului autentic romanesc, Maramuresul ofera vizitatorilor ocazia unica de a se intoarce in timp si de a fi martorii vietii simple de la tara. Maramuresul concentreaza tot ceea ce reprezinta viata la tara, iar obiceiurile si tra..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.