Pensiunea ANA Cavnic

Pensiunea ANA este situata in orasul Cavnic, la poalele Muntilor Gutai, pe drumul judetean Baia Mare - Cavnic - Sighetul Marmatiei, la numai 10 Km de bisericile de lemn din Surdesti si Plopis si la 20 km de Manastirea Barsana. Se gaseste intr-o zona linistita cu o priveliste deosebita asupra masivului Muntilor Gutai.

Pensiunea ANA va pune la dispozitie un apartament (capacitatea de 12 locuri de cazare) cu 3 camere duble cu paturi matrimoniale fiecare (cu cate 4 locuri de cazare). Fiecare camera are baie cu dus si apa calda curenta. Va mai oferim si o cabana (cu 5 locuri de cazare) cu doua camere (cu 3, respectiv 2 paturi single), deservite de o baie si o terasa imensa amenajata rustic pentru relaxare. Cabana dispune de incalzire centrala, un mini frigider si televizor cu 50 de canale TV in fiecare camera. Toti clientii au acces la bucataria proprie a pensiunii, complet utilata, la un livingroom de 7x5m si o terasa. In curtea pensiunii se gaseste loc de parcare pentru toti turistii, loc de joaca pentru copii, gratar si cuptor de paine si locuri de relaxare.

PENTRU INTRBARI SUPLIMENTARE SUNATI LA :0740696898

Facilitati cazare Pensiunea ANA

✅ Acceptam animale
✅ Facilitati persoane handicap
✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Minibar
✅ Parcare
✅ Terasa
✅ Transport auto
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  Maramures Considerat sufletul satului autentic romanesc, Maramuresul ofera vizitatorilor ocazia unica de a se intoarce in timp si de a fi martorii vietii simple de la tara. Maramuresul concentreaza tot ceea ce reprezinta viata la tara, iar obiceiurile si tra..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.