Pensiunea AGROTURISTICA MARA Desesti

Pensiunea Mara este situata pe malul raului Mara, de unde ii provine, de altfel, si numele. Este amplasata departe de agitatia “civilizatiei”, un loc in care iti este mai usor sa te regasesti, sa te reintalnesti cu tine. Una peste alta, sa iti reincarci bateriile pe care ti le consumi de-a lungul anului, atunci cand esti “conectat".

Aici, la Pensiunea Mara , promovam un stil de viata sanatos si energic, din punct de vedere alimentar si nu numai. 90% din ce punem pe masa este produs de noi. In plus, daca vrei, poti sa culegi cu mana ta legumele din gradina sau poti sa asisti la coacerea painii sau la orice alt proces de acest fel care iti trezeste interesul. Vrem sa descoperi farmecul alimentatiei naturale, asa ca iti putem oferi si informatii despre ceea ce poti sa faci chiar acasa la tine in acest sens, chiar daca locuiesti la bloc.​Ba mai mult, daca ai dispozitia necesara, putem merge impreuna la cules de… orice: ciuperci (daca intamplator tocmai a plouat), fructe de padure sau de gradina, plante medicinale pentru ceai sau orice alta intrebuintare. De asemenea, este un mediu perfect pentru activitatea masculina suprema, pescuitul, ca doar Mara e rau de munte.

Facilitati cazare Pensiunea AGROTURISTICA MARA

✅ Ferma proprie
✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Minibar
✅ Parcare
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  Maramures Considerat sufletul satului autentic romanesc, Maramuresul ofera vizitatorilor ocazia unica de a se intoarce in timp si de a fi martorii vietii simple de la tara. Maramuresul concentreaza tot ceea ce reprezinta viata la tara, iar obiceiurile si tra..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.