Hotel ROMANITA Baia Mare

Hotel Romanita 4**** – SUPERIOR IN SERVICII SI CALITATE

Hotel Romanita 4**** este un hotel cochet, amplasat la intrarea in orasul Baia Mare (7 km de centrul orasului), in localitatea Recea, pe drumul european E58, dinspre Cluj, intr-o ambianta ferita de aglomeratia urbana. Este un hotel nou, deschis in luna august, 2013.

Dispunem de 74 de locuri de cazare in 30 de camere si un apartament/suita, fiecare decorate cu multa atentie, stilate si spatioase, utilate complet si la standarde inalte. Camerele noastre constituie spatiul perfect pentru munca, relaxare si revigorare. Decorul modern, confortul si functionalitatea lor, impreuna cu calitatea serviciilor oferite, sunt doar cateva dintre detaliile care fac sederea dumneavoastra sa fie o experienta aparte.

Facilitati cazare Hotel ROMANITA

✅ Aer conditionat
✅ Facilitati persoane handicap
✅ Internet Wifi
✅ Jacuzzi
✅ Minibar
✅ Piscina
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Sala de conferinte
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  Maramures Considerat sufletul satului autentic romanesc, Maramuresul ofera vizitatorilor ocazia unica de a se intoarce in timp si de a fi martorii vietii simple de la tara. Maramuresul concentreaza tot ceea ce reprezinta viata la tara, iar obiceiurile si tra..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.