Hotel LOSTRITA Baia Mare

Complexul Lostrita se afla la 18km de Baia Mare, in zona Barajului de Acumulare Firiza.

Complexul Lostrita este destinatia ideala pentru ce care isi doresc un concediu linistit in mijlocul naturii. Locatia dispune de 19 camere duble matrimoniale, 4 camere duble twin si 3 camere triple, dotate modern cu televizor, baie proprie, internet, minibar ( la cerere ), aer conditionat si balcon. Renumit pentru pescaria detinuta, complexul va invita sa degustati preparate din pestele crescut in cadrul locatiei. Puteti servi masa chiar in preajma bazinelor de crestere a pestilor, foisoarele si terasa fiind pozitionate chiar deasupra acestora. Restaurantul complexului este decorat in stil vanatoresc si poate gazdui pana la 85 de persoane in 2 sali de mese si un salon. In sezonul rece, focul semineului si aroma vinului cald o sa completeze perfect decorul relaxant.

Facilitati cazare Hotel LOSTRITA

✅ Aer conditionat
✅ Acceptam animale
✅ Ferma proprie
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Minibar
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Sala de conferinte
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  Maramures Considerat sufletul satului autentic romanesc, Maramuresul ofera vizitatorilor ocazia unica de a se intoarce in timp si de a fi martorii vietii simple de la tara. Maramuresul concentreaza tot ceea ce reprezinta viata la tara, iar obiceiurile si tra..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.