Hotel Delfin NavodariAcasa

Hotel

Restaurant

Camere

Tarife

Galerie foto

Evenimente

Localizare

Contact

HOTEL DELFIN NĂVODARI

Hotelul Delfin ** este situat pe litoralul Mării Negre la aproximativ 200 m de plajă, la nord de staţiunea Mamaia (5 km) şi de municipiul Constanţa (18 km), în cadrul complexului Tabăra Năvodari, într-o oază de linişte şi verdeaţă.

Zona beneficiază de un climat marin, cu precipitaţii reduse, aerosoli şi o durată de stralucire a soarelui de 10-12 ore/zi, iar temperatura medie pe timpul zilei este de 27-29 grade Celsius.

Aici veţi găsi foarte mult spaţiu verde, terenuri de sport (volei, handbal, fotbal, baschet), amfiteatru în aer liber – Teatru de Vară “Laurenţiu Duţă” şi plajă curată, supravegheată de salvamari. Plaja are o lungime de 1,5 km şi o lăţime de 150-200 m şi beneficiază de instalaţie de iluminat nocturn, terenuri de sport amenajate pe nisip.

Plaja Năvodari a cunoscut în ultimii ani o dezvoltare fără precedent, mulţi investitori cu renume în divertisment şi alimentaţie publică, hotărându-se să investească în amplasarea de beach-baruri pe plaja dintre Năvodari şi Mamaia. Turiştii care vor alege să se cazeze în cadrul Hotelului Delfin **, îşi pot petrece timpul liber în diverse locaţii pe malul mării, să practice sporturi extreme (ex. : kite-surfing) şi să servească masa pe plajă la terasele din zonă.

Hotelul Delfin ** a fost renovat de curând şi dispune de un număr de 168 de locuri de cazare după cum urmează:

- 63 camere standard: 2 paturi twin, T.V. + cablu, minibar (răcitor), grup sanitar propriu, cădiţă de duş, apă caldă permanentă;

- 9 camere cu A/C (6 la etajul I şi 3 la etajul II): 2 paturi twin, T.V. + cablu, minibar (răcitor), grup sanitar propriu, cădiţă de duş, apă caldă permanentă, Aer Condiţionat;

- 6 apartamente standard (4 la parter şi câte 1 la etajele superioare): dormitor – pat matrimonial, living – canapea şi fotolii, T.V. + cablu, minibar (răcitor), grup sanitar propriu, cădiţă de duş, apă caldă permanentă;

- 6 apartamente cu A/C (câte 3 pe etajele superioare): dormitor – pat matrimonial, living – canapea şi fotolii, T.V. + cablu, minibar (răcitor), grup sanitar propriu, cădiţă de duş, apă caldă permanentă, Aer Condiţionat.

În imediata apropiere există o parcare pazită de care turiştii se pot folosi în mod gratuit şi Restaurantul Delfin unde pot servi masa, având la dispoziţie un meniu variat de produse culinare.

Considerăm că toate dotările hotelului împreună cu atracţiile turistice naturale (plajă, mare, spaţiu verde, climă) şi artificiale (beach-baruri, terase, terenuri de sport), completate de serviciile de calitate oferite de un personal atent şi calificat, sunt ingredientele perfecte pentru petrecerea unui sejur minunat.

Facilitati cazare Hotel Delfin

✅ Aer conditionat
✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Seif
✅ Tv
Obiective turistice in zona
 
  AQUA MAGIC MAMAIA Parcul acvatic Aqua Magic este amenajat la intrarea sudica in statiunea Mamaia, aproape de statia de Telegondola. Accesul in parcul acvatic se face din zona parcarii aflate intre hotelurile Perla si Aurora. Aqua Magic are o suprafata impres..
 
  Statiunea Eforie Nord este situata la 14 km sud de Constanta, intre Lacul Techirghiol si Marea Neagra fiind o destinatie placuta atat pentru relaxare cat si pentru tratament. Aici este locul unde puteti face tratamente cu: apa sarata, namol din lacul Techirgh..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.