Hotel Bavaria Blu Mamaia

Hotelul Bavaria Blu este amplasat în cea mai importantă şi antrenantă staţiune a litoralului românesc, staţiunea Mamaia. Poziţia strategică a hotelului nostru- la 20 de metri de plajă dar în imediata apropiere a oraşului Constanţa, face ca hotelul Bavaria Blu să fie locaţia ideală atât pentru turistul sosit in vacanţă cât şi pentru cel aflat în deplasare în interes de serviciu sau în scopul unei afaceri. Oricare ar fi menirea călătoriei dumneavoastra, Hotelul Bavaria Blu va fi gazda perfectă având o tradiţie recunoscută pentru ospitalitate, servicii impecabile, atmosferă relaxantă şi confort.

Din vara anului 2011, Hotelul Bavaria Blu pune la dispoziţia dumneavoastră noul salon Bavaria Blu Ballroom. Complet renovat într-un stil clasic, Bavaria Blu Ballroom oferă o atmosferă elegantă şi sofisticată gata să întâmpine toate evenimentele speciale din viata clientilor noştri. Cu o capacitate de până la 700 de persoane, Bavaria Blu Ballroom poate găzdui o gamă largă de evenimente precum nunţi, botezuri, conferinţe, training-uri şi lansări de produse.

Facilitati cazare Hotel Bavaria Blu

✅ Acc. Tichete Vacanta
✅ Aer conditionat
✅ Facilitati persoane handicap
✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Minibar
✅ Piscina
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Seif
✅ Sala de conferinte
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  AQUA MAGIC MAMAIA Parcul acvatic Aqua Magic este amenajat la intrarea sudica in statiunea Mamaia, aproape de statia de Telegondola. Accesul in parcul acvatic se face din zona parcarii aflate intre hotelurile Perla si Aurora. Aqua Magic are o suprafata impres..
 
  Statiunea Eforie Nord este situata la 14 km sud de Constanta, intre Lacul Techirghiol si Marea Neagra fiind o destinatie placuta atat pentru relaxare cat si pentru tratament. Aici este locul unde puteti face tratamente cu: apa sarata, namol din lacul Techirgh..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.