Hostel Oltenia Eforie Sud

Hostel Oltenia se afla pe malul Marii Negre in statiunea Eforie Sud.

Hostelul este situat in centrul statiunii pe faleza, cu deschidere directa la mare. Plaja se afla la 30 de metri, iar Cazinoul la 100 de metri. Dispune de 40 de camere, din care 2 single, 3 apartamente iar restul duble. Toate camerele au BAIE PROPRIE, tv, frigider, etc. In fata hotelului este o terasa cu o capacitate de 30 de persoane, iar in spatele unitatii o parcare privata unde se pune la dispozitie si un gratar.

Pentru sezonul 2019 primim vouchere!!!

Facilitati cazare Hostel Oltenia

✅ Acceptam animale
✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Terasa
✅ Tv
Obiective turistice in zona
 
  Statiunea Eforie Nord este situata la 14 km sud de Constanta, intre Lacul Techirghiol si Marea Neagra fiind o destinatie placuta atat pentru relaxare cat si pentru tratament. Aici este locul unde puteti face tratamente cu: apa sarata, namol din lacul Techirgh..
 
  AQUA MAGIC MAMAIA Parcul acvatic Aqua Magic este amenajat la intrarea sudica in statiunea Mamaia, aproape de statia de Telegondola. Accesul in parcul acvatic se face din zona parcarii aflate intre hotelurile Perla si Aurora. Aqua Magic are o suprafata impres..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.