Apartament regim hotelier Regent Mamaia

Apartament de inchiriat in statiunea Mamaia, in apropiere de zona Vega dar si de toate punctele de atractie din statiune. Plaja este la un minut de mers pe jos, iar vederea de care dispune este spre statiune. Cele doua camere de 60 mp utili sunt astfel compartimentate: living open-space, dormitor matrimonial, bucatarie complet utilata, baie, terasa. Dispune de mobilier modern si de finisaje de lux (gresie, faianta, termopan, parchet, aer conditionat etc), paza, parcare, centrala pe gaz. Se inchiriaza la pretul de 450 euro/luna pe termen lung sau 700 euro - iulie, 800 euro - august sau 01 iune-01 sept 2000 euro.01-07 mai 250 euro.Exclus reinchiriere.

Facilitati cazare Apartament regim hotelier Regent

✅ Aer conditionat
✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Terasa
✅ Transport auto
✅ Tv
Obiective turistice in zona
 
  AQUA MAGIC MAMAIA Parcul acvatic Aqua Magic este amenajat la intrarea sudica in statiunea Mamaia, aproape de statia de Telegondola. Accesul in parcul acvatic se face din zona parcarii aflate intre hotelurile Perla si Aurora. Aqua Magic are o suprafata impres..
 
  Statiunea Eforie Nord este situata la 14 km sud de Constanta, intre Lacul Techirghiol si Marea Neagra fiind o destinatie placuta atat pentru relaxare cat si pentru tratament. Aici este locul unde puteti face tratamente cu: apa sarata, namol din lacul Techirgh..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.