Apartament regim hotelier PANNONIA APARTMENTS Satu Mare

Apartamentele Pannonia concepute in stil modern si regim self-catering, sunt compuse din chicineta sau bucatarie cu zona de luat masa, echipate cu aragaz, frigider, aparat de cafea si fierbator apa.

Oaspeţii beneficiza de acces gratuit la internet şi au la dispoziţie parcare gratuită. Parcul acvatic Aqua Star se află la 5 minute de mers cu maşina.

Cel mai apropiat magazin alimentar este situat la 1 minut de mers pe jos, mai multe restaurante se află la 2 minute de mers pe jos, iar Turnul Pompierilor se găseşte la 1 km de apartamente. Gara principală este la 15 minute de mers pe jos, iar aeroportul local este la 13 km de Pannonia Apartments.

Toate camerele si apartamentele Pannonia sunt in regim hotelier.

Facilitati cazare Apartament regim hotelier PANNONIA APARTMENTS

✅ Aer conditionat
✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Parcare
✅ Seif
✅ Terasa
✅ Tv
Obiective turistice in zona
 
  Maramures Considerat sufletul satului autentic romanesc, Maramuresul ofera vizitatorilor ocazia unica de a se intoarce in timp si de a fi martorii vietii simple de la tara. Maramuresul concentreaza tot ceea ce reprezinta viata la tara, iar obiceiurile si tra..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.