Vila CLUB CASTEL Moneasa

Vila Club Castel este asezata in mijlocul unui parc frumos amenajat de 2600mp.Functioneaza intr-un veritabil castel construit in secXIX.Vara in acest parc sunt amenajate foisoare unde se poate servi masa,relaxa,organiza evenimente speciale,distractii in aer liber,foc de tabara,barbeque.Vila are in dotare 7 camere duble si un apartament de lux,restaurant 40 locuri si crama 30 locuri.Camerele au ambianta de castel precum si restaurantul ,holurile si crama fiind expuse permanent obiecte si tablouri vachi de valoare.Dar totodata clientul beneficiaza de luxul dotarilor.Fiecare cam .are baie proprie,tv,internet,frigider,uscator de par si alte dotari.Preparatele culinare ale bucatariei noastre ii rasfata pe clienti.Pentru o vacanta activa avem sala fitness,jacuzzi,sauna,masaj,cosmetica cu personal calificat.In statiunea Moneasa turistii pot face excursii cu ghid autorizat,se pot plimba cu barca sau hidrobicicleta pe lacul din statiune,pot face tratament la bazele de tratament ale hotelurilor sau pur si simplu bai de relaxare in piscine sau strand.Climatul placut,cu ierni blande si veri racoroase,cu aerul puternic ionizat care are un efect calmant asupra sistemului nervos.Costul pt. o cam db este de 200 lei pt.2 pers.cu mic dejun inclus si apartamentul costa 400 lei pt.2 pers. cu mic dejun inclus.

Facilitati cazare Vila CLUB CASTEL

Obiective turistice in zona
 
  Obiective turistice Baile Felix Statiunea balneoclimaterica Baile Felix este unica in Europa si printer putinele statiuni din Romania care stau la dispozitia turistilor tot timpul anului. Acest lucru se datoreaza in special apei termale care pe langa efectele..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.