Vila Casa Bradut Coada Lacului Lesu

Asezata intre doua grupe montane anume cea a muntilor Piatra Craiului pe o parte si a muntilor Vladeasa pe cealalta, Valea Iadului izvoreste din zona statiunii Stina de Vale si se indreapta cu repeziciune spre varsarea in lacul de acumulare Lesu si apoi in Crisul Repede.

Intreaga zona se bucura de un relief foarte diversificat unde intilnim multe pesteri, chei, vai abrupte si o fauna foarte diversificata ceea ce creaza atractii turistice ce pot fi descoperite datorita traseelor marcate.Casa Bradut este situata in satul de vacanta ce se gaseste pe valea Iadului inainte de varsarea in lacul de acumulare Lesu. Drumetiile pe traseele montane spre Piatra Bulzului, Pestera Meziad,Cascada Iadolina, Cascada Iedutului,statiunea Stina de Vale i-ti vor crea impresii de neuitat.Casa Bradut este o locatie cu o atmosfera primitoare, calduroasa unde daca ne veti trece pragul va veti simti bine.

Facilitati: Bucatarie utilata cu mobilier,vesela ,tacimuri, aragaz,cuptor cu microunde,frigider, congelator.living cu TV.

Apa calda,incalzire centrala,parcare in curte,curte mare,loc de facut foc pentru gatit in curte,foisor barbeque.Cum ajungem?

1.De pe DN1(E60) prin Bucea-Bulz-Remeti-Coada Lacului.

2. Din Beius –statiunea Stina de vale-Coada Lacului.(iarna inaccesibil)

Facilitati cazare Vila Casa Bradut

✅ Acceptam animale
✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Parcare
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  Muntii Apuseni reprezentina una dintre cele mai attractive destinatii turistice datorita faubei, florei, reliefului precum si a traditiilor din aceasta zona. Zona este cunoscuta si sub numele de Tara Motilor si impresioneaza prin mai multe pesteri si ghetare,..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.