Vila Arthouse Lucrezia Timisoara

Casa este situată în cartierul rezidențial Elisabetin, aproape de de Piața Bălcescu, de centrul orașului (un drum de 15 minute, pe jos) și de toate obiectivele turistice și instituțiile importante.

• Ești aproape de mijloacele de transport în comun și de stația de taxi-uri, ai aproape magazine, bănci, o piață agro-alimentară, cofetării, restaurante și baruri. De asemenea, vei avea în apropiere și două parcuri și trei biserici (ortodoxă, romano-catolică și greco-catolică) și vei putea ajunge foarte repede la Universitatea de Vest, Universitatea Politehnică, Gară, Spitalul Județean, Complexul studențesc, Policinica dentară sau stadion.

• Apartamentele, casa și curtea au fost recent renovate la standarde europene și oferă condiții de lux. Asigurăm de altfel o curățenie impecabilă, punem la dispoziție wireless în apartamente și în curte, iar printre facilități avem o bucătărie comună, o bibliotecă și o mică cameră de conferințe sau întâlniri.

• Îți oferim informații utile despre oraș, pliante cu evenimentele culturale timișorene, mini-ghid turistic, harta orașului, presa culturală și cărți, și îți stăm la dispoziție pentru a te îndruma în șederea ta în Timișoara.

Facilitati cazare Vila Arthouse Lucrezia

✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Parcare
✅ Sala de conferinte
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  Obiective turistice Herculane Baile Herculane este una dintre cele mai vechi statiuni balneare din lume, a carei vechime este atestata din 153 e.n., numele acesteia fiind dat dupa descoperirea a sase statuete dedicate zeului Hercules. In perioada civilizati..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.