Pensiunea SOLINIA Dunavatul De Jos

Peste 60 locuri de cazare in 24 camere, restaurant, terasa rustica, piscina exterioara, salupe cu motor si ghizi cu experienta va asteapta sa petreceti momente relaxante in mirifica Delta Dunarii.

Pensiunea SOLINIA este situata in satul Dunavatul de Jos, in punctul de extrem acces auto, la 7 km de comuna Murighiol si 42 de kilometri de municipiul Tulcea, pe drumul judetean 222L.

Ne face placere sa fim gazda dumneavoastra in acest paradis natural creat de apele Dunarii.

Oferim cazare pe tot parcursul anului, la standarde europene, in corpuri de cladire cu dotari si grade de confort diferite. Avem camere cu grupuri sanitare proprii, cu apa calda, centrala termica proprie, aer conditionat, restaurant, piscina, terasa, sala evenimente, parcare proprie supravegheata cu instalatie video.

Sejurul dumneavoastra poate fi organizat in mod variat, individual sau in grupuri, incluzind partide de pescuit sau vanatoare, traditionala sau ecologica, team-building-uri, precum si excursii pe numeroase trasee din Delta Dunarii si la malul Marii Negre.

Facilitati cazare Pensiunea SOLINIA

✅ Aer conditionat
✅ Acceptam animale
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Piscina
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  Delta Dunarii are o suprafata de 3446 km2 fiind a doua ca marime in Europa si fiind cea mai bine conservata delta din Europa. Delta Dunarii este o destinatie turistica frecventata atat de romani cat si de turisti straini. Ce poate fi mai frumos decat sa petr..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.