Pensiunea Sidor Sinmartin

Pensiunea Sidor este situata in Sanmartin, aproape de Baile Felix si dispune de 7 camere duble si 2 triple. Va oferim un sejur linistit, departe de zgomotul si agitatia orasului. Camerele elegante sunt dotate cu tot ce e nevoie pentru o vacanta unica, oferind turistilor mult dorita stare de bine si confort. Va oferim acces la bucataria complet utilata cu tot ceea ce este nevoie si la foisorul din curte cu posibilitea de a frige la gratar.

Este situata in apropierea statiunii Baile Felix (la aproximativ 3 km de Strandul Apollo din Baile Felix si la 1, 5 km de orasul Oradea), avand perfectiunea luxului si inspiratia naturii la indemana.

Facilitati cazare Pensiunea Sidor

✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Parcare
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  Obiective turistice Baile Felix Statiunea balneoclimaterica Baile Felix este unica in Europa si printer putinele statiuni din Romania care stau la dispozitia turistilor tot timpul anului. Acest lucru se datoreaza in special apei termale care pe langa efectele..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.