Pensiunea Shanti Baia De Aries

Pensiunea Shanti este situata in inima muntilor Apuseni pe Valea Ariesului in satul Brazesti localitatea Baia de Aries. Accesul se face din DN 75 Turda Campeni pe un drum neasfaltat aproximativ 800 m .Pozitionata in mijlocul unei proprietati de 4 Ha oferta conditii excelente de relaxare si intimitate.

Pensiunea ofera cazare in

5 camere duble cu baie proprie,

un apartament cu 3 dormitoare duble cu livig si 2 bai

sala de mese

bucatarie

Nu avem inca restaurant dar oferim acces nelimitat la bucatarie.In curte avem gratar si ceaun pentru gulas

Avem piscina supraterana, trambulina de sarituri pt copii si nu numai.

Fiind mai izolata ofera conditii excelente pt grupuri ,teambuildinguri,worksopuri,seminari

Avand acesta pozitie centrala pe Valea Ariesului si cunoscand zona foarte bine cosideram pe buna dreptate ca pensiunea noastra este cel mai important punct de plecare in orice excursie din Apuseni

Pentru doritorii de drumetii sau de adrenalina oferim programe turistice de 5-7 zile pentru vizitarea zonei Apusenilor. Veti fi ghidati de noi sa ajungeti si sa vedeti cele mai impresionante peisaje din zona noastra , cele mai minunate pesteri,cele mai pioresti locuri.Activitatile incluse in aceste zile pot fi ture offroad scopul fiind vizitarea unor zone mai salbatice si pitoresti care nu ar fii posibila altfel , si nu pt a vedea daca rezista masina sau nu ,vizitarea de pesteri m

Facilitati cazare Pensiunea Shanti

✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Masaj
✅ Parcare
✅ Terasa
✅ Transport auto
✅ Tv
Obiective turistice in zona
 
  Muntii Apuseni reprezentina una dintre cele mai attractive destinatii turistice datorita faubei, florei, reliefului precum si a traditiilor din aceasta zona. Zona este cunoscuta si sub numele de Tara Motilor si impresioneaza prin mai multe pesteri si ghetare,..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.