Pensiunea Sequoia Sacuieu

Pensiunea Sequoia din Sacuieu va ofera posibilitatea de a petrece sarbatorile, concediile si sfarsitul de saptamana intr-un mediu placut, in mijlocul naturii. De asemenea se pot organiza tabere scolare, tabere crestine. Pensiunea Sequoia este un complex turistic compus din pensiune, 2 cabane, 7 casute camping, hostel, piscina, sala de conferinte, sala de mese, tiroliana, teren de fotbal. Pensiunea Sequoia este locul ideal de unde puteti face drumetii in Muntii Apuseni.

Sustinem grupurile care doresc sa organizeze diverse conferinte si tabere crestine, intalniri cu tematica crestina, intr-un cadru montan pitoresc si linistit. Stim ca odata cu cazarea este importanta existenta unui spatiu de intalnire pentru participantii la tabara, fapt pentru care punem la dispozitia oaspetilor o sala de conferinta. De asemenea punem la dispozitia oaspetilor o sala de jocuri cu tenis de masa si fotbal de masa pentru o buna petrecere a timpului liber.

Pensiunea a primit numele dupa cel mai impunator arbore din Muntii Apuseni. Arborele de Sequoia este originara din America de Nord si au fost aduse in Muntii Apuseni in anii 1900. In apropierea pensiunii se pot vedea si azi doi arbori de Sequoia.

Facilitati cazare Pensiunea Sequoia

✅ Acceptam animale
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Jacuzzi
✅ Loc de joaca
✅ Masaj
✅ Piscina
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Sala de conferinte
✅ Sala fitness
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  Muntii Apuseni reprezentina una dintre cele mai attractive destinatii turistice datorita faubei, florei, reliefului precum si a traditiilor din aceasta zona. Zona este cunoscuta si sub numele de Tara Motilor si impresioneaza prin mai multe pesteri si ghetare,..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.