Pensiunea POARTA CALIMANI din Gura Haitii Saru Dornei

Situata la limita Parcului National Calimani, intr-o zona de munte, cu peisaje de vis, aer curat de munte, izvoare cu apa rece si la distanta de drumul principal.

¤ Pensiunea Poarta Calimani este punct de pornire catre Rezervatia geologica 12 Apostoli, Lacul Iezer, ¤Cariera de sulf din Calimani,Rezervatia Tinovu Saru Dornei.

¤ Frumusetea peisajului din aceasta zona este completata de linistea si ospitalitatea ce vi le ofera pensiunea.

¤ Facilitatile oferite sunt bazate pe drumetii cu ghid,proprietarul cunoscand foarte bine zona, turism ecvestru, initiere in echitatie dar si echitatie ghidata in Parcul National Calimani, plimbari cu bicicleta, iar pentru sezonul de iarna turistilor cazati la pensiune le sunt puse la dispozitie echipamente sportive pentru practicarea sporturilor de iarna.

¤ Pensiunea Poarta Calimani este locul ideal pentru a va relaxa si pentru a experimenta cele mai interesante activitati de agrement.

Facilitati cazare Pensiunea POARTA CALIMANI din Gura Haitii

✅ Acceptam animale
✅ Ferma proprie
✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Terasa
✅ Tv
Obiective turistice in zona
 
  Bucovina, cunoscuta sub numele de Tara codrilor de fagi, este una dintre cele mai frumoase regiuni ale Romaniei si este recunoscuta in toata lumea pentru manastirile pictate. Frumusetea Bucovinei este data de
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.