Pensiunea Pensiune Sibiu

zburg este amplasata exact in centrul Sibiului, la 5 minute de centrul istoric.

Pensiunea Casa Salzburg este situata chiar in centrul orasului Sibiu ,pe strada cea mai frumoasa din oras ,strada Cetatii !

Casa Salzburg prin pozitionarea optima ofera aerul incarcat cu stil si frumusete arhitecturala al imprejurimilor. Locatia dispune de 16 locuri de cazare structurate pe o camera double micuta situata la mansarda, doua camere double standard,una la etajul 1 si una la mansarda si 3 camere double superioare care permit adaugarea a cate un pat suplimentar in fiecare; acestea fiind dotate cu bai proprii, mobilier de calitate superioara, televiziune prin cablu si frigider. Marea majoritate a camerelor sunt orientate cu vedere catre Parcul Cetatii, imbinand astfel stilul modern cu cel baroc transformand astfel sederea turistului intr-o experienta unica.

Va asteptam !

Facilitati cazare Pensiunea Pensiune

✅ Aer conditionat
✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Plata cu cardul
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  Sibiul este unul dintre cele mai apreciate orase din Romania, recunoscut atat pe plan national cat si international datorita cresterii sale economice inregistrate in ultimii ani cat si datorita evenimentelor culturale organizate cu succes de-a lungul timpului...
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.