Pensiunea Pasul Caprioarei Poiana Marului

Pensiunea Pasul Caprioarei se afla in localitatea Poiana Marului, Masivul Piatra Craiului, zona Plaiul Foii la granita cu Muntii Persani, langa Zarnesti, Judetul Brasov in Tara Barsei, la 12 km de Rasnov, 25 km de Poiana Brasov, 20 de km de Brasov si 16 km de Bran.

Zona beneficiază de multe atracții turistice cum ar fi Rășnovul și împrejurimile sale, acesta oferindu-ne o mare diversitate de obiective turistice: Biserica Evanghelica Fortificată, Biserica Ortodoxă Sfântul Nicolae, Cetatea Râșnov, monument istoric ce datează din Evul Mediu, Cheile Râșnoavei, Peștera Râșnoavei și Peștera Valea Cetății, Plaiul foii, Prăpastiile Zărneților, Mănăstirea rupestră Șinca Veche.

Pensiunea vă oferă servicii de cazare în 8 camere duble, spațioase, dotate cu baie proprie, încălzire centrală, balcon și televizor, acces la internet gratuit, curte spațioasă, dispune de parcare, foișor cu plită tradițională și grătar, terasă, ideală pentru recreere și loc de joacă pentru copii.

Facilitati cazare Pensiunea Pasul Caprioarei

✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Parcare
✅ Terasa
✅ Tv
Obiective turistice in zona
 
  Muntii Piatra Craiului reprezinta un lant muntos calcaros, aflat in sud vestul Carpatilor Orientali. Acest masiv muntos arata precum o creasta bine individualizata, lunga de 25 km, asemanandu-se cu spinarea unui animal preistoric. Datorita reliefului calcaros..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.