Pensiunea Nora Clasic Timisoara

Fiind clasificată la categoria de trei stele, Pensiunea Nora Clasic vă pune la dispoziție 9 camere dotate și utilate la cele mai înalte standarde.

Confortul și intimitatea vă sunt asigurate datorită amenajării interioare și a finisajelor deosebite care creează un cadru de neuitat. Dintre cele 9 camere, 8 sunt amenajate standard și una deluxe. Camera în regim deluxe se diferențiază prin spațiul mult mai generos ce oferă posibilitatea cazării a trei persoane și prin baia dotată cu cadă jacuzzi.

Camerele sunt de tip double, însă la cerere, ne putem adapta cerințelor dumneavoastră și vă putem oferi varianta de pat matrimonial, single sau twin. Camerele sunt dedicate nefumătorilor, fiecare fiind dotată cu aer condiționat, aport de aer proaspăt umidificat, terasă, televizor LCD, cablu TV, telefon, acces Internet Wireless gratuit, seif, minibar și baie proprie. Serviciile incluse în tariful de cazare sunt micul-dejun, taxa locală hotelieră și parcarea supravegheată video.

Ziua hotelieră începe şi se termină la ora 12.

Pensiunea Nora Clasic vă pune la dispoziție un salon elegant cu o capacitate de 30 locuri, dotat cu videoproiector și flip-chart, destinat diverselor tipuri de evenimente: întâlniri de afaceri, cursuri sau team-building-urilor. Organizatorii pot solicita pregătirea gustărilor de tip bufet suedez, sau punerea la dispoziție a necesarului pentru pauzele gen \"coffee break\".

Vă aşteptăm cu drag la Pensiunea Nora Clasic!

Facilitati cazare Pensiunea Nora Clasic

✅ Aer conditionat
✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Minibar
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Seif
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  Obiective turistice Herculane Baile Herculane este una dintre cele mai vechi statiuni balneare din lume, a carei vechime este atestata din 153 e.n., numele acesteia fiind dat dupa descoperirea a sase statuete dedicate zeului Hercules. In perioada civilizati..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.