Pensiunea MUSATINII Putna

Pensiunea Musatinii este singura pensiune din zona Putnei clasificata la 4 stele, avand restaurant cu specific Bucovinean de 3 stele. Se ofera si posibilitatea de a organiza petreceri si mese festive pentru diferite ocazii, salon 100 locuri, bar (20 locuri), terasa exterioara (50 locuri).

Locatia asigura turistilor 66 de locuri de cazare in 4 apartamente , 4 camere triple și 20 camere duble dotate cu baie, TV cablu, telefon international, minibar, internet, baie, uscator de par, balcon.

Pensiunea are o sala de conferinte cu o capacitate de 50 de locuri, dotata cu videoproiector, flipchart/tabla magnetica, LED TV, instalatie de sonorizare.

Va puteti petrece timpul liber in sala de jocuri dotata cu PlayStation 4, tenis de masa, darts, fooseball.

In aceasta zona puteti petrece clipe frumoase, intr-un loc încarcat de istorie, vizitand Mormantul lui Stefan, Biserica de lemn a lui Dragos Voda (cea mai veche biserica de lemn din Europa – secolul XIV), Chilia lui Daniil Sihastrul, Manastirea Sihastria Putnei, Schitul Daniil Sihastrul , Dealul lui Sion, Dealul Crucii, Muzeul Medieval, Muzeul Satului etc.

Facilitati cazare Pensiunea MUSATINII

✅ Aer conditionat
✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Jacuzzi
✅ Loc de joaca
✅ Minibar
✅ Piscina
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Seif
✅ Sala de conferinte
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  Bucovina, cunoscuta sub numele de Tara codrilor de fagi, este una dintre cele mai frumoase regiuni ale Romaniei si este recunoscuta in toata lumea pentru manastirile pictate. Frumusetea Bucovinei este data de
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.