Pensiunea Mirabilandia Negreni

Despre noi

Mirabilandia este o pensiune turistica noua, data in folosinta in septembrie 2008, situata in judetul Cluj localitatea Bucea, comuna Negreni, pe malul Crisului Repede – la poalele muntelui. Pensiunea este amplasata la 75 km de granita romana – maghiara (Bors) si la 75 km de Cluj.

Pensiunea MIRABILANDIA, va ofera, prin localizarea ei, acces la nenumarate atractii turistice din zona Transilvaniei. Va garantam un sejur de neuitat descoperind obiectivele turistice din zona noastra. Pentru o imagine de ansamblu, accesati sectiunea Obiective Turistice.

Deoarece dorim sa aveti o sedere placuta la pensiunea Mirabilandia, asigurandu-va ca ne vom asigura ca toate serviciile oferite sa fie la nivelul cerinţelor dumneavoastră, va invitam sa respectati Regulamentul de ordine interioara. Regulamentul si normele de comportament prezentate mai jos au rolul de a stabili premizele functionarii Pensiunii in conditii civilizate si conform normelor legale.

Facilitati cazare Pensiunea Mirabilandia

✅ Aer conditionat
✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Jacuzzi
✅ Loc de joaca
✅ Piscina
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Seif
✅ Teren sport
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  Muntii Piatra Craiului reprezinta un lant muntos calcaros, aflat in sud vestul Carpatilor Orientali. Acest masiv muntos arata precum o creasta bine individualizata, lunga de 25 km, asemanandu-se cu spinarea unui animal preistoric. Datorita reliefului calcaros..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.