Pensiunea Mirabilandia Negreni

Despre noi
Mirabilandia este o pensiune turistica noua, data in folosinta in septembrie 2008, situata in judetul Cluj localitatea Bucea, comuna Negreni, pe malul Crisului Repede – la poalele muntelui. Pensiunea este amplasata la 75 km de granita romana – maghiara (Bors) si la 75 km de Cluj.
Pensiunea MIRABILANDIA, va ofera, prin localizarea ei, acces la nenumarate atractii turistice din zona Transilvaniei. Va garantam un sejur de neuitat descoperind obiectivele turistice din zona noastra. Pentru o imagine de ansamblu, accesati sectiunea Obiective Turistice.
Deoarece dorim sa aveti o sedere placuta la pensiunea Mirabilandia, asigurandu-va ca ne vom asigura ca toate serviciile oferite sa fie la nivelul cerinţelor dumneavoastră, va invitam sa respectati Regulamentul de ordine interioara. Regulamentul si normele de comportament prezentate mai jos au rolul de a stabili premizele functionarii Pensiunii in conditii civilizate si conform normelor legale.

Facilitati cazare Pensiunea Mirabilandia

Aer conditionat
Acceptam animale
Beauty center
Facilitati persoane handicap
Frigider
Ferma proprie
Gratar/Barbeque
Internet
Jacuzzi
Loc de joaca
Minibar
Masaj
Piscina
Restaurant
Parcare
Plata cu cardul
Seif
Sala de conferinte
Sala fitness
Teren sport
Terasa
Transport auto
Tv
Uscator par
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.