Pensiunea Maria Rachitele

La 78 km de Cluj-Napoca, se gaseste un satuc ascuns in munti ce gazduieste o parte din frumuseţile Apusenilor. Satul Rachitele, parte a comunei Margau din judetul Cluj, situate la altitudinea de 800 m, este la limita nordica a Parcului Natural Apuseni si a devenit, in ultimii ani, refugiul din timpul verii si iernii a multor turisti ce caută linistea, frumusetea si aventura departe de agitatia orasului.

Pentru turistul dornic de relaxare sau obosit dupa o drumetie, Pensiunea Maria ofera conditii excelente de masa si cazare, intr-un spatiu amenajat confortabil si cu bun gust. Pensiunea este deschisa tot timpul anului oferind pachete turistice atractive si reduceri de pret pentru grupuri sau pentru diferite evenimente.

Daca doriti sa va relaxati si sa va simtiti bine, alegeti Pensiunea Maria, un loc unde confortul, ospitalitatea si civilizatia se imbina armonios cu natura!

Va asiguram ca realitatea bate virtualul!!!

Facilitati cazare Pensiunea Maria

✅ Aer conditionat
✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Minibar
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Sala de conferinte
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  Muntii Apuseni reprezentina una dintre cele mai attractive destinatii turistice datorita faubei, florei, reliefului precum si a traditiilor din aceasta zona. Zona este cunoscuta si sub numele de Tara Motilor si impresioneaza prin mai multe pesteri si ghetare,..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.